Doček Nove godine u najlepšoj i najboljoj banji Srbije

Vrnjačka Banja doček Nove 2016. godine

vrnjacka banja docek nove godine

U Vrnjačkoj Banji sve je mesecima unapred spremno za doček Nove Godine, jer po pravilu u ovu Banju iz godine u godinu dolazi sve veći broj turista da proslavi doček nove, a samim tim , da isprate staru novu godinu. Sama činjenica da se iz godine u godinu broj gostiju sve više povećava, svakako govori o samom kvalitetu usluge koji Vam se ovde pruža na raspolaganje, ali i same cene koje su i više nego povoljne. Shodno tome ukoliko niste ili pak ne znate ni gde da rezervišete za doček Nove Godine, dođite obavezno u Vranjčku Banju jer se nećete pokajati .

vrnjacka banja nova godina

Ono što karakteriše Banju jesu i pre svega izuzetni i ljubazni domaćini koji uvek gledaju kako da Vam omoguće sve ono što Vam je neophodno kako biste se osećali što bolje tokom Vašeg boravka, a takođe kako bi se dobra usluga pročula na sve strane i samim tim povećao broj poseta. Po pravilu, kako to obično biva, doček u Vrnjačkoj Banji prolazi svake godine pre svega u znaku dobrog i pozitivnog raspoloženja, uz puno sreće i euforije, nešto što svakako želite da doživite.

Kao što se tradicionalno banja uređuje, tako je i ove godine. Uveliko se banja kiti, najraznovrsnijim lampionima, ukrasima, i ostalim kako bi se dočarao duh prazničnog raspoloženja, stoga, prošetajte Banjom i preplaviće Vam praznična sreća i euforija .

ponuda za novu godinu u Vrnjačkoj BanjiU hotelima štirom Vrnjačke Banje se dakle tradicionalno organizuje doček nove godine uz muziku poznatih izvođača, pri čemu su obično sva mesta unapred rezervisana, požurite i raspitajte se u slučaju da je ostalo još koje slobodno mesto, jer ne verujemo da želite propustiti nezaboravan provod. Još je neizvesno da li će se pak organizovati i nešto na trgu, što svakako veliki broj stanovnika ali i svih ljudi koji praznike planiraju provesti upravo u Vrnjačkoj Banji želi, te ukoliko se dođe do krajnjeg rešenja svi će biti na vreme obavešteni, putem radija, televizije, našeg web-sajta, novina i tome sličnog .

vatromet-za-novu-godinu-u-vrnjackoj-banjiPoznati vatromet u Vrnjackoj Banji ne bi trebalo ni ove godine da izostane, tako da nam ostaje da se samo nadamo da će biti snega i dalje po ulicama i parkovima sto daje posebnu čaroliju ovoj lepotici medju banjama, pri čemu je ovo još samo jedan od razloga zbog kojih treba da dođete i da nas posetite. Jer sam vatromet u Novogodišnjoj noći izgleda fenomenalno .

vrnjacka-banja-smestaj-za-novu-godinu

Ono što je karakteristično jeste to da većina gostiju rezerviše mesto u hotelu od nekoliko dana, kako bi njihov odmor a i sam doček bio potpun, pri čemu uz minimalnu cenu aranžmana dobijaju savršenu uslugu ( i više od toga) gde je sve podređeno njima . Cena aranžmana u većini hotela obuhvata , 30.12. ; 31. 12; 01.01; 02.01 ; u čemu su Vam uračunati svi obroci kao i sam doček nove godine i naravno repriza.
Novogodišnja trpeza sastoji se uglavnom od švedskog stola što je naišlo na odobravanje  turista, odnosno samih gostiju hotela, jer je opet bolji izbor od klasične večere. Takođe, uračunato je i piće u toku celokupne večeri ( s tim šo se negde u samu cenu praznične večere uračunava isključivo i samo jedno piće) . Uvek je bolje doplatiti određenu novčanu sumu za piće u toku večeri, jer je opšte poznato koje su same cene pića u toku novogodišnje večeri .

nova-godina-privatni-smestaj-vrnjacka-banja

Doček Nove Godine predstavlja sinonim za novi početak, kao i vedre snove ali naravno tu su i nove želje. Shodno tome, tu najluđu noć, poslednju u godini, dočekajte onako kako to obično i dolikuje, a uvek nekako dočekujemo puni entuzijazma, radosti i svakako nade u nešto bolje. Obično nas to bolje i čeka, prema tome, ovu novu godinu dočekajte kao ni jednu do sada .

vrnjacka-banja-hoteli-za-novu-godinuRestorani, samim tim i klubovi, kao i brojni kafići širom Vrnjačke Banje uglavnom su već izašli sa ponudom, a same cene se kreću od 20 eura pa sve i do 50 eura i u to je uračunat švedski sto sa neograničenom konzumacijom domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića, pri čemu je ovo ono za šta se uglavnom opredeli ona mlađa populacija gostiju Vrnjačke Banje ali i meštana dok se oni malo stariji opredele za neki od restorana ili doček u nekom od banjskih hotela uz večeru, odnosno uz donekle mirniju atmosferu od klubova. Ukoliko želite večeru samo za novu godinu to plaćate ali ukoliko se odlučite i za reprizu nove godine, dodatno ćete doplatiti simbolični iznos, jer je dakle poznato, da se repriza Nove godine po pravilu daleko bolja od samog provoda za doček , stoga nemojte propustiti ovu ponudu nikako i uživajte maksimalno jer su ovi dani samo jednom u toku godine, a naredna godina je daleko. Po ugledu na njih i manji privatni hoteli izašli su sa sličnom ponudom uglavnom sa paket arnzmanima a uz to nude i usluge wellnesa, masaža i razne druge propratne sadržaje što je takođe naišlo na dobar odziv od strane gostiju. Ukoliko dođe do toga da se doček organizuje i na trgu Vrnjačke Banje, svi će biti blagovremeno obavešteni o ovome događaju, do kojeg dakle ukoliko dođe, nemojte ga nikako propustiti jer će sve u svemu biti ludo i nezaboravno.

rezervacija smestaja za novu godinu u Vrnjackoj Banji