Provedite vikend u Banji

Provedite nezaboravni vikend u Srbiji – u Banji Vrnjačkoj

vrnjacka-banja-vikend

Ukoliko se odlučite da svoj vikend mira provedete baš u Vrnjačkoj Banji, svakako da se nećete pokajati. Osim što Banja predstavlja oazu mira, dobra je i za noćni provod. Naravno, ukoliko jednom dođete, uvek ćete se vraćati.
Pored privatnog smeštaja koji Vam pruža mogućnost mini odmora, odnosno predaha od gradske buke, na raspolaganju su Vam i stari hoteli.

wellness vikend u vrnjackoj banji

Organizovani spa vikendi su nešto što ne smete, niti želite da propustite . Uživajte sa izabranom osobom u prijatnom ambijentu, okruženi lepotom prirode Vrnjačke Banje, osećaj koji ćete zauvek pamtiti i koji će Vam ostati u pamćenju .
Ukoliko se odlućite pak za spa i wellnes vikend, na raspolaganju će Vam biti : Bazeni, saune, đakuzi, iskusni maseri koji iza sebe imaju godine iskustva, zatim frizeri, manikiri,  pedikiri, ujedno i sve ostale usluge koje će učiniti da zablistate i da se u potpunosti prepustite. Preporučujemo wellness vikend kao sigurno opuštanje od svakodnevnog stresa. Objekti koje Vam nudimo su: Iwa Wellness Centar, Vila Lenka, Cvetni Konaci, Hotel Aleksandar, kao i Garni Hotel Kralj . Šetnja Promenadom, voznja fijakerom i nakon toga odlazak do mineralnih izvora ne bi li ste se osvežili lekovitom vodom.

mini vikend aranzman u vrnjackoj banji

Uživajte u domaćim specijalitetima koji su spremljeni direktno za Vas, od starne najboljnih kuvara iz cele Srbije. Jela se pripremaju sa pažnjom, ljubavlju, predanosti…  Nakon što obedujete, spremite se te krenite u oblilazak Vrnjačke Banje a ujedno i njene blize okoline. Upoznavanje sa istorijom ovih predela je nešto što Vas neće ostaviti ravnodušnim, jer Vrnjačka Banja je mesto koje može mnogo toga da Vam pruži kako bi Vaš mini odmor bio upotpunjen .